Wojciech Kulig

Najlepszy jesiotr w Polsce

Na zdjęciu Łukasz Skowroński, współwłaściciel gospodarstwa rybackiego w Zielenicy, z którego pochodzi jesiotr wędzony Fot. Wojciech Kulig Na zdjęciu Łukasz Skowroński, współwłaściciel gospodarstwa rybackiego w Zielenicy, z którego pochodzi jesiotr wędzony
Wojciech Kulig

Podczas XVII edycji ogólnopolskiego konkursu ,,Smaki Regionów” nagrodzono produkty pochodzące z gospodarstwa w Zielenicy w gminie Malechowo.

Prestiżową nagrodę w postaci ,,Perły 2017” gospodarstwo z Zielenicy otrzymało za jesiotra wędzonego w kategorii na najlepszy produkt żywnościowy. Nagrodzony został również filet z pstrąga łososiowego. Wyróżnienia przyznano w trakcie uroczystej gali w Poznaniu, której organizatorem była Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego.

Pozostało jeszcze 80% treści.

Jeżeli chcesz przeczytać ten artykuł, wykup dostęp.

Zaloguj się, by czytać artykuł w całości
  • Prenumerata cyfrowa

    Czytaj ten i wszystkie artykuły w ramach prenumeraty już od 2,46 zł dziennie.

    już od
    2,46
    /dzień
Wojciech Kulig

Dodaj pierwszy komentarz

Komentowanie artykułu dostępne jest tylko dla zalogowanych użytkowników, którzy mają do niego dostęp.
Zaloguj się

plus.gk24.pl

Polska Press Sp. z o.o. informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.

Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.

© 2000 - 2020 Polska Press Sp. z o.o.