Diune Hotel & Resort z Kołobrzegu w cenionym przewodniku

Czytaj dalej
Fot. Michał Świderski
Iwona Marciniak

Diune Hotel & Resort z Kołobrzegu w cenionym przewodniku

Iwona Marciniak

Kuchnia pięciogwiazdkowego Diune Hotel & Resort została wyróżniona symboliczną czapką Żółtego Przewodnika Gault&Millau Polska. Kuchni szefuje od początku Rafał Durka.

Właśnie ukazało się czwarte wydanie Żółtego Przewodnika Gault&Millau Polska. To międzynarodowy, obiektywny i niezależny przewodnik po restauracjach, produktach regionalnych i hotelach. Najlepsze restauracje wyróżnia się w nim symbolicznymi, kucharskimi czapkami - które stają się dla klientów gwarantem wyśmienitego jedzenia. W tegorocznej, polskiej edycji, rekomendacje Gault&Millau otrzymało 580 restauracji, w tym aż cztery kołobrzeskie.

Pozostało jeszcze 87% treści.

Jeżeli chcesz przeczytać ten artykuł, wykup dostęp.

Zaloguj się, by czytać artykuł w całości
  • Prenumerata cyfrowa

    Czytaj ten i wszystkie artykuły w ramach prenumeraty już od 3,69 zł dziennie.

    już od
    3,69
    /dzień
Iwona Marciniak

Piszę w Głosie Koszalińskim od 1998 roku. Mam szczęście mieszkać w Kołobrzegu, którego plaża - bez względu na porę roku - to najlepszy antydepresant i akumulator dobrej energii. Zwłaszcza gdy biega się po niej z psem (a najlepiej z psami ;))


Informuję o tym, co dzieje się w mieście i powiecie kołobrzeskim. Moje teksty można znaleźć w sieci na stronie www.gk24.pl, www.kolobrzeg.naszemiasto.pl, na fejsbukowym profilu Kołobrzeg nasze miasto oraz w papierowym wydaniu Głosu Koszalińskiego.

Polska Press Sp. z o.o. informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.

Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.

© 2000 - 2024 Polska Press Sp. z o.o.